Press ESC to close

Περιοδεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στα Γιαννιτσά – Στ. Κασσελάκης: Στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου θα δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής και ελπίδας για μία καλύτερη ζωή, σε όλη τη χώρα

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι κάτοικοι των Γιαννιτσών τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη.

Η μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων μετέτρεψε την επίσκεψη σε μια δυναμική περιοδεία.

Συνοδευόμενος από τη Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεοδώρα Τζάκρη, και υποψήφιους ευρωβουλευτές, ο Στέφανος Κασσελάκης περπάτησε στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών, έκανε χειραψίες και συζήτησε με καταστηματάρχες για την αγορά και με κατοίκους για τα καθημερινά προβλήματα.

«Χρειαζόμαστε την εμπιστοσύνη σας για να φέρουμε την αλλαγή», δήλωσε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στις συνομιλίες του με τους πολίτες, υπογραμμίζοντας ότι «στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου θα στείλουμε ένα σαφές μήνυμα αλλαγής και ελπίδας για μια καλύτερη ζωή σε όλη τη χώρα».

Επανέλαβε ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εστιάζει στον άνθρωπο, σε αντίθεση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη που βλέπει τους πολίτες ως αριθμούς.

«Μαζί μπορούμε να κάνουμε το κοινό μας μέλλον πιο φωτεινό, πιο δίκαιο, πιο ανθρώπινο. Προχωράμε!», ήταν το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη ενόψει των ευρωεκλογών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *