Press ESC to close

Σαρωνικός: 19 Σεπτεμβρίου εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κατατεθεί στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου για την κατεδάφιση της Γλίστρας

Αύριο, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 9:00 π.μ., εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κατατεθεί στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου για την υπόθεση της κατεδάφισης των εγκαταστάσεων στη Γλίστρα, επισημαίνεται στο facebook page  του  συντονιστικού αγώνα Ελεύθερες Παραλίες. 

IMG_2966-1.jpg

Ο Δήμος Σαρωνικού, με συντονισμένες και μελετημένες ενέργειες, έχει ήδη καταφέρει να αναστείλει τις εργασίες κατεδάφισης, χάρη στη δημιουργία και λειτουργία της πολεοδομίας του Δήμου.

Η σημερινή νίκη, σε νομικό, κινηματικό και πολιτικό επίπεδο, αποτελεί καρπό της συνεργασίας και της οργάνωσης όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Ωστόσο, η αυριανή μαζική παρουσία έξω από το Ειρηνοδικείο κρίνεται κρίσιμη, καθώς θα αναδείξει για άλλη μια φορά τη δύναμη της ενότητας και της αποφασιστικότητας των πολιτών να διατηρήσουν τις παραλίες ελεύθερες.

Πούλμαν θα αναχωρήσουν στις 8:00 το πρωί από το Δημαρχείο Σαρωνικού στα Καλύβια και από τη Γλίστρα, προκειμένου να ενισχύσουν την κινητοποίηση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *