Press ESC to close

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια

Σήμερα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, στο γραφείο του στο Κτίριο Υπηρεσιών της Περιφέρειας στη δυτική Θεσσαλονίκη. Κατά τη συνάντηση, ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία Υπουργείου και Περιφέρειας για τη θέση της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία και τη σημαντική ενίσχυση που προσέφερε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη. Ανέφερε ότι οι προσπάθειες εστιάστηκαν στη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του νοσοκομείου, ενισχύοντας τον εξοπλισμό και το προσωπικό, καθώς και στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου.

resized_unnamed-11-2


resized_unnamed-7-5


resized_unnamed-8-5


resized_unnamed-6-6

Επιπλέον, ανέφερε την παραμονή του ιστορικού πολεμικού πλοίου "Βέλος" στη Θεσσαλονίκη, ένα αίτημα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που έγινε δεκτό από τον Υπουργό. Επί του παρόντος, εξετάζονται οι λεπτομέρειες για την ασφαλή τοποθέτησή του πλοίου και τη δημιουργία χώρου υποδοχής επισκεπτών.

Συζήτησαν επίσης για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, με τον κ. Δένδια να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ως συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας για την Κεντρική Μακεδονία. Ο κ. Τζιτζικώστας εξέφρασε τη στήριξή του προς τις ευρωεκλογές, επισημαίνοντας τη σημασία της επιλογής ανθρώπων και πολιτικών δυνάμεων που θα συνεχίσουν τη σταθερότητα και τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *