Press ESC to close

Το Τρόπαιο του Europa Conference League στον Πειραιά – Γιάννης Μώραλης: Ο Πειραιάς ζει ιστορικές στιγμές!

Το Τρόπαιο του Europa Conference League στον Πειραιά – Γιάννης Μώραλης: Ο Πειραιάς ζει ιστορικές στιγμές!

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε στον τελικό του Europa Conference League, επικρατώντας 1-0 επί της Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκαλώντας συγκλονιστικές στιγμές στον Πειραιά. Δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι γιόρτασαν μαζί με την ομάδα την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου. Η αποθέωση κορυφώθηκε όταν η ομάδα έφτασε με ανοιχτό λεωφορείο στον Πειραιά, όπου ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης υποδέχθηκαν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο.

resized_4C5A9269

resized_6238232

resized_IMG_0179

resized_4C5A9373
 

Η ομάδα ύψωσε το τρόπαιο στον Πειραϊκό ουρανό, ξεκινώντας ξέφρενους πανηγυρισμούς. Ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε συγκινημένος για την ιστορική αυτή επιτυχία, σημειώνοντας πως η νίκη είναι μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό, τον Πειραιά και όλη την Ελλάδα. Συγχαίροντας τον Πρόεδρο Μαρινάκη, τον προπονητή, τους παίκτες και τους φιλάθλους, τόνισε την καταπληκτική ατμόσφαιρα της γιορτής.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, δήλωσε πως το όνειρο έγινε πραγματικότητα, εκφράζοντας τη χαρά του για τον λαό του Ολυμπιακού, τους παίκτες και τον προπονητή. Η γιορτή ξεκίνησε από το μεσημέρι με χιλιάδες φιλάθλους να παρακολουθούν τον αγώνα από γιγαντοοθόνες σε διάφορα σημεία της πόλης. Μικροί και μεγάλοι δημιούργησαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα σε όλη την πόλη, με τον Πύργο του Πειραιά να φωτίζεται στα ερυθρόλευκα ως μέρος των εορτασμών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *