Press ESC to close

Ανανεωμένα περιοδικά και πολιτιστικές προτάσεις έρχονται με το ΒΗΜΑ

Αυτή την Κυριακή, 24 Μαΐου, οι αναγνώστες του ΒΗΜΑ θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δύο αποκλειστικά περιοδικά, που συνδυάζουν την τέχνη και τη μόδα. Το πρώτο τεύχος, «Τάδε Εφη Ξένου – Ά Τόμος», αναμένεται να εντυπωσιάσει τους φίλους της λογοτεχνίας με τις πρωτότυπες και προκλητικές του προσεγγίσεις.

Επιπλέον, οι λάτρεις της μόδας θα μπορέσουν να απολαύσουν το νέο τεύχος του Harper’s Bazaar Greece, το οποίο θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με το ΒΗΜΑ. Το τεύχος Ιουνίου υποσχέθηκε να φέρει τις πιο πρόσφατες τάσεις και συμβουλές από τον κόσμο της μόδας, προσφέροντας μια φρέσκια ματιά και έμπνευση για το καλοκαίρι.

Η κυκλοφορία αυτών των δύο περιοδικών με το ΒΗΜΑ της Κυριακής, ενδυναμώνει τη δέσμευση του εντύπου να προσφέρει περιεχόμενο που συνδυάζει την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, προσελκύοντας ένα ευρύ κοινό.

Με τις ζωντανές εικόνες και τις σχετικές θεματολογίες, τα περιοδικά αυτά προορίζονται να γίνουν σταθεροί σύντροφοι για τους αναγνώστες, προσφέροντας μια πλούσια αναγνωστική εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα αποκτήσετε την Κυριακή, για να μείνετε ενημερωμένοι και καλοντυμένοι.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *