Press ESC to close

Ευρωεκλογές 2024: Μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός έφτασε στο εκλογικό κέντρο λίγο μετά τις 10:30 το πρωί συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο.

Πλήθος κόσμου περίμενε εκεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο ο πρωθυπουργός συνομίλησε και έβγαλε φωτογραφίες. Στην είσοδο του σχολείου τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς.

«Με το δεξί», είπε ο πρωθυπουργός πριν ρίξει το φάκελο στην κάλπη για τις Ευρωεκλογές. Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός χαιρέτησε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και τους σχολικούς αντιπροσώπους.

«Ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα σε μία ισχυρή Ευρώπη» Στις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Ψηφίζουμε για μια δυνατή Ελλάδα. Οι Ευρωεκλογές έχουν τη δική τους σημασία. Οι εκλογές είναι γιορτή της δημοκρατίας. Τα επόμενα πέντε χρόνια θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις και ως χώρα θα πρέπει να μπορούμε να διεκδικήσουμε από την Ευρώπη όσα περισσότερα μπορούμε. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε το βράδυ».

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *