Press ESC to close

Ο Πειραιάς γιορτάζει τη "Ημέρες Θάλασσας 2024" για δέκατη χρονιά με πάνω από 100 δωρεάν εκδηλώσεις από τις 24 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου

Η μεγάλη γιορτή "Ημέρες Θάλασσας" επιστρέφει στον Πειραιά για δέκατη χρονιά, προσφέροντας ένα πλούσιο πρόγραμμα με περισσότερες από 100 δωρεάν εκδηλώσεις από τις 24 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουνίου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, μαζί με την Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Ανδριάνα Ζαρακέλη, τον Πρόεδρο της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Γιάννη Βοϊδονικόλα και τον Πρόεδρο της ΔΗ.ΡΑ.Π. Ιωσήφ Βουράκη, παρουσίασαν το πρόγραμμα στη Συνέντευξη Τύπου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Τύπου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης Δημήτρης Καρύδης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτισμού Γιάννης Χατζηαλέξης και η Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

resized_693-696x464

resized_783

resized_892-1
 

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Πειραιά θα απολαύσουν, από την Πέμπτη 23 Μαΐου με την έναρξη των εκδηλώσεων και τη συναυλία των "ONIRAMA", έως την Κυριακή 2 Ιουνίου με τη συναυλία της Γλυκερίας που θα κλείσει τη διοργάνωση, ένα πρόγραμμα γεμάτο ψυχαγωγία, δράση και εξωστρέφεια.

Το πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει εκδηλώσεις που προβάλλουν τη θάλασσα, την ιστορία, τον πολιτισμό, τη ναυτιλία, την παράδοση και τον αθλητισμό. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής με θαλασσινά θέματα, ξεναγήσεις, ημερίδες, συνέδρια, θέατρο σκιών, εκπαιδευτικές και αθλητικές δράσεις, συναυλίες από δημοφιλείς καλλιτέχνες, μουσικοχορευτικές παραστάσεις και πολλά άλλα. Η υποστήριξη και η συμμετοχή φορέων, καλλιτεχνών, συλλόγων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και εθελοντικών οργανώσεων είναι εντυπωσιακή σε αυτό το "γαλάζιο" ταξίδι έντεκα ημερών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *